Om een asset te wijzigen, ga je naar Extra - Assets - Beheer - Assets. In de lijst, klik je de gewenste lijn aan.

Assets kunnen worden uitgeleend. Op tabblad Uitleningen krijg je een overzicht door wie en voor hoe lang een bepaalde asset werd uitgeleend.

Door op het lijntje van een uitlening te klikken kan je de uitlening in detail bekijken.
Indien nodig kan je het bedrag en de uitleendata aanpassen. Het bedrag pas je aan door het bedrag dat moet betaald worden bij ‘Totaal’ in te geven. Wanneer je vervolgens op ‘Opslaan’ klikt, zal het programma een correctie doorvoeren.

Met het menu acties bovenaan kun je een uitlening verwijderen of afdrukken.

Het openstaand bedrag is zichtbaar op de leerlingfiche tabblad financieel. En op het tabblad (Meer) Uitleningen kun je dit overzicht ook zien in functie van de leerling. (Of het overeenkomstig tabblad op de personeelsfiche.)

Een uitlening toevoegen moet je vanaf het scherm uitleningen.