Lijsten voor statistieken Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 5 Apr, 2022 om 3:21 PM


Via het menu extra - inschrijvingen - statistieken ...


Aantal lesdagen per week

Voor de verzekeringen moet de academie soms het aantal dagen per week opgeven dat de leerling komt les volgen. Via het hoofdmenu extra - inschrijvingen - statistieken - Aantal lesdagen per week kan je een lijst raadplegen waarbij wordt weergegeven hoeveel leerlingen een bepaald aantal dagen les volgen in de academie.Selecteer in de linkerkolom het schooljaar en de vestigingsplaats(en) waarvoor je de gegevens wilt opvragen en klik op ‘Bereken’. Rechts verschijnt een tabel met de resultaten.

 

Aantal lesuren per jaar

Hieronder vind je een lijst met het aantal lesuren per jaar voor leerlingen en leerkrachten per vestigingsplaats. Deze cijfers worden door sommige verzekeringsmaatschappijen (bijvoorbeeld Fidea) opgevraagd.


Schermafbeelding_2020-04-17_om_11.45.48.png


 

Verdeelsleutels vestigingsplaatsen

De tabel die je hier kan vinden, geeft de procentuele verdeling van de vestigingsplaatsen weer. Dit kan handig zijn wanneer bijvoorbeeld de betaling van een factuur wordt verdeeld over de verschillende vestigingsplaatsen.

Je krijgt per vestigingsplaats het overeenkomstig gewicht per domein of globaal.Aan de linkerkant kan je het schooljaar kiezen en aanduiden of je de verdeling van alle leerlingen, enkel de officiële of enkel de eigen leerlingen wil bekijken.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.