Sjabloon verwijderen Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 15 Sep, 2021 om 2:25 PM

Via het hoofdmenu Extra - Academie - Documenten & Bestanden - Documentsjablonen kan je documentsjablonen verwijderen.

Selecteer bovenaan de juiste categorie. En klik het sjabloon aan om het te openen. Daarna kun je een sjabloon verwijderen kan je via de menu ‘Acties’ bovenaan in het midden, rechts van de naam van het document die in het grijs staat vermeld.