Toegelaten personen aan mailprovider toevoegen Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 15 Sep, 2021 om 2:01 PM

Omdat het versturen van mails kosten met zich meebrengt voor de academie, kun je in DKO3 instellen wie campagnes mag aanmaken en wie niet. (Los van het feit dat een gebruiker het de rechten 'Administratie' en 'Communicatie' moeten hebben.) Daarom moet je aan een mailprovider de zogenoemde toegelaten personen koppelen.

In het scherm Extra - Academie - Communicatie - mailproviders klik je de gewenste provider. Op het tabblad toegelaten personen, begin je door op de groene knop ‘Persoon toevoegen’ te klikken. Selecteer de juiste persoon en klik op ‘Toevoegen’.

Als de persoon die je wilt toevoegen niet in de lijst staat, controleer dan of deze persoon het recht ‘Administratie’ heeft. Dit kan je zien op tabblad ‘Start’ van de personeelsfiche. Deze persoon moet ook actief staan als personeelslid.

Eenmaal gekoppeld, moet je ook één of meerdere afzenderadressen koppelen aan die persoon.