Financieel - Te betalen (overzicht) Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 5 Apr, 2022 om 12:23 PM

Via het menu Extra - Financieel - Totalen - Te betalen kan je per schooljaar overzichten maken van de aangerekende bedragen (officieel inschrijvingsgeld en andere automatisch aangerekende kosten).

Tabblad totalen

Het tabblad ‘Totalen‘ geeft weer hoeveel er per tarief is aangerekend.

Wanneer je op een tarief klikt, ga je naar tabblad Details met een filter op dit soort tarief.

Tabblad details

Op tabblad ‘Details‘ een overzicht van alle aangerekende kosten. Je kunt er (na activeren van de filter) zoeken op naam van de leerling en/of de aangerekende kost.

Door op een lijn te klikken, ga je naar de desbetreffende leerlingenfiche.

Tabblad Exporteren

Via tabblad ‘Exporteren‘ kan je alle aangerekend bedragen exporteren naar Excel. Je hebt hierbij de mogelijkheid om de export al dan niet te groeperen per leerling. Deze optie activeren past de sortering van de records aan. En zorgt ervoor dat alle aangerekende kosten per leerling samen staan.

Opgelet! Manuele correcties worden niet meegerekend bij ‘Te betalen’. Voor een overzicht van de manuele correcties, zie het artikel Financieel - Manuele correcties.