Financieel - Manuele correcties (lijst, exporteren) Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 5 Apr, 2022 om 11:27 AM

Via het menu Extra - Financieel - Totalen - Lijst manuele correcties kan je per schooljaar een overzicht bekomen van de correcties die werden ingevoerd op het tabblad ‘Financieel’ van de leerlingenfiche.

Met de export-knop kan je het overzicht exporteren naar excel. Je kan filteren op naam, voornaam en op de opmerking die genoteerd werd bij de manuele correctie.

Klik je op de lijn, ga je naar de desbetreffende leerlingenfiche.