Aanbod per leeftijd controleren Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 27 Aug, 2021 om 11:18 AM

Via het menu 'Extra - Inschrijvingen - (Online) inschrijvingen - Aanbod per leeftijd' kan je controleren of het aanbod voor nieuwe inschrijvingen (geen herinschrijvingen) per leeftijd goed staat ingesteld. Vul links een schooljaar, domein en leeftijd in. Rechts zal dan het aanbod verschijnen dat aan de criteria voldoet.

Staat het aanbod niet correct ingesteld, dan krijg je hier een melding van. En kan je dit aanpassen door onderaan de blok de administratieve groep aan te klikken. Zo kom je op de administratieve groep en ga naar het tabblad 'instromen op leeftijd' om de nodige aanpassingen te doen.