Toestemming beeldmateriaal opvolgen Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 25 Mrt, 2022 om 11:55 AM

Via het menu extra - inschrijvingen - voorbereiding - Toestemming beeldmateriaal kun je een overzicht krijgen van alle leerlingen die hun akkoord (niet) hebben gegeven voor het gebruik van beeldmateriaal, als ook wanneer en door wie dit werd ingevuld.

Als academie kun je kiezen om met één goedkeuring te werken of met meerdere onderverdelingen te werken. Die onderverdelingen instellen doe je via het potlood in de grijze balk bovenaan. Dan krijg je een pop-up scherm waar je er verschillende kunt toevoegen. (Tip: als je werkt met onderverdelingen, hou het aantal redelijk. Wees je er van bewust dat bij het inschrijven voor elke onderverdeling als een extra in te vullen vraag verschijnt.)

Deze lijst kun je ook exporteren naar excel, met de knop rechtsboven.