Lesmoment toevoegen, bij individueel toewijzen Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 2 Feb, 2022 om 8:36 AM

De personeelsfiche, tabblad toewijzen gebruik je om leerlingen voor een individueel vak bij die leerkracht aan een dag en uur te koppelen. Vooraleer je leerlingen kunt koppelen, heb je eerst lesmomenten nodig. Die moet je eerst aanmaken.

Hiervoor klik je rechtsboven rechts van de vestigingsplaats, op de knop 'nieuw lesmoment'.

In het pop-up venster geef je de gewenste dag, begin- en einduur op.

Eenmaal aangemaakt verschijnt het lesmoment (op de chronologische juiste plaats) aan de rechterkant en kun je er leerlingen naartoe slepen.