Om toegang te hebben tot deze functionaliteit, moet je het recht Communicatie in combinatie met Personeelsadministratie (alleen lezen) of Personeelsadministratie (lezen en schrijven) hebben. Verder moet je als toegelaten persoon gekoppeld zijn aan een provider - Meer info in het artikel Rechten.

Vanop de personeelslijst (menu personeel - alle personeelsleden) kun je een (gepersonaliseerd) sms in bulk versturen aan alle of een specifieke selectie personeelsleden. Wil je een individuele SMS opstellen, kijk dan in volgend artikel: SMS naar een personeelslid sturen

 

 

Schermafbeelding_2021-04-19_om_11.41.25_kopie.png


Op de werklijst klik je rechtsboven op het sms-icoontje om het bericht op te stellen.

 

In het pop-up venster ‘Nieuwe smscampagne opmaken‘ moet je naast het bericht zelf ook een aantal zaken aanduiden/invullen.

Schermafbeelding_2021-04-19_om_16.50.25.png


  • De ‘Naam van de campagne‘ kan je zelf kiezen.
  • Bij ‘Status van de campagne’ kan je kiezen uit drie opties. Je kan kiezen om de campagne manueel te laten starten, meteen te laten starten of te laten starten op een latere datum en uur.
  • Als jullie beschikken over meerdere smsproviders dan kan je bij ‘smsprovider’ ook kiezen welke provider je wenst te gebruiken.

 

Onder het bericht staat een keuzelijst met velden die je kan toevoegen om de sms te personaliseren door bijvoorbeeld het personeelslid aan te spreken met zijn naam.

Klik op de groene knop ‘Toevoegen aan de wachtrij‘ om de de sms klaar te zetten voor verzending. 

 

Je campagne opvolgen, staat uitgelegd in volgend artikel: Campagnes opvolgen