Vacante uren overzicht Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 8 Mrt, 2022 om 11:53 AM

Via het menu Personeel - documenten, kun je onder Varia kiezen voor het vacante uren.

Dit overzicht toont alle vacante uren binnen het gekozen schooljaar. In de samenvatting krijg je een overzicht per ambt en leervak, opgedeeld per graad.

Opgelet: opdrachten die in de loop van het schooljaar door verschillende mensen worden uitgevoerd, worden per personeelslid geteld.

Als je het wenst kun je onder 'Toon/verberg berekening' (klik de titel aan) zien waar de uren in dit overzicht vandaan komen. Daar krijg je per personeelslid de meegerekende uren te zien.