Besteding urenpakket overzicht Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 8 Mrt, 2022 om 11:53 AM

Via het menu Personeel - documenten, kun je onder besteding urenpakket kiezen voor het overzicht van de lesuren (Document C) en de administratieve uren (Document C-bis).

In deze overzichten kun je op een specifieke datum per personeelslid zien welke vacante en vastbenoemde uren aan dat personeelslid zijn toegekend (en verstuurd in een opdrachtenpakket).

Deze informatie kun je exporteren naar excel met de 'exporteren' knop rechtsboven. Met de 'nu' knop, zet je de referentiedatum terug op vandaag.

Een afdruk is momenteel niet voorzien, maar elke pagina van DKO3 is printvriendelijk gemaakt. Je kunt dus de pagina eenvoudig met de browser afdrukken.