Interesselijst beheren Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 19 Aug, 2021 om 4:56 PM

Interesselijsten kunnen gebruikt worden om een lijst te maken van leerlingen die graag een tweede instrument zouden volgen, of van leerlingen die graag zouden meegaan op concertbezoek voor MCV,…

Bestaande interesselijsten kan je raadplegen via het hoofdmenu Extra – Inschrijvingen – Varia - Interesselijsten. Daar krijg je een overzicht van de bestaande interesselijsten.

Een bestaande lijst kan je aanpassen door te klikken op de lijn van de lijst. Hierdoor kom je terecht op het tabblad ‘Details’ van de interesselijst. Hier kan je de naam wijzigen van de lijst, een omschrijving noteren en het maximum aantal leerlingen instellen. Klik op ‘Opslaan‘ om te bevestigen.

Op het tabblad ‘Personen’ kan je de leerlingen toevoegen. Je klikt op de knop ‘Personen toevoegen‘ en vult in het venster de naam van de leerling in. Daarna klik je op ‘Zoeken’. Onder de ingevulde naam verschijnen nu de leerlingen die voldoen aan die zoekterm. Je klikt op de pijl naast de juiste leerling en bevestigt met de knop ‘Toevoegen‘.