Evaluaties bekijken zoals een leerling/ouder dat ziet Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 19 Aug, 2021 om 3:25 PM


Op de leerlingenfiche tabblad (Meer) Evaluaties is het mogelijk om de evaluaties in te kijken zoals een leerling/ouder die kan zien. In de balk links staat de unieke link voor de geselecteerde leerling aanklikbaar.

Dit is de link (voor die leerling) die ook wordt verstuurd, mocht je via een werklijst de link aan een reeks leerlingen versturen. (Hoe je dat kunt doen, staat uitgelegd in volgend artikel xxx.)


Net zoals bij de leerkrachten moet er voor de leerlingen ook een beschikbaarheid worden ingesteld. Tijdens deze beschikbaarheidsperiode kunnen de leerlingen de evaluatielink raadplegen. Je kan de beschikbaarheid voor de leerlingen instellen via Extra – Evaluatie – Beheer, Beschikbaarheid leerlingen. Heb je geen beschikbaarheid ingesteld, kun ook jij de evaluatie via die link niet inkijken.


Een leerling/ouder kan via mijnacademie ook toegang krijgen tot diezelfde link. In andere woorden: met een mijnacademie-account kun je ook toegang krijgen tot de evaluaties.
Opgelet: Dit is dezelfde pagina. Dus om via die weg de evaluaties te kunnen zien, moet ook de beschikbaarheid ingesteld staan.


Schermafbeelding_2020-02-26_om_13.01.19.png


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.