Leerling als personeelslid tonen Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 4 Jan, 2022 om 10:55 AM


Om toegang te hebben tot deze functionaliteit, moet je het recht Leerlingenadministratie (lezen en schrijven) of Leerlingenadministratie (alleen lezen) hebben in combinatie met het recht Personeelsadministratie (lezen en schrijven) of Personeelsadministratie (alleen lezen). - Meer info in het artikel Rechten.

Een bestaande leerling die ook personeelslid is (of wordt), wordt met één unieke fiche bijgehouden. Om zeker te zijn dat je dezelfde fiche vast hebt of om eenvoudig die fiche te kunnen ophalen, is er de mogelijkheid om vanaf de leerlingenfiche naar de personeelsfiche te gaan.

Daarom kun je op de leerlingenfiche, ongeacht het tabblad, via de acties bovenaan de optie 'als personeelslid tonen' kiezen. Door deze optie aan te klikken ga je naar de personeelsfiche van deze leerling. Eenmaal daar kun je die actief zetten als personeelslid. En er opdrachten aan toevoegen.


 

Merk op: deze keuze is alleen zichtbaar als je (lees- of schrijf)toegang hebt tot de leerlingen- én de personeelsadministratie.

 

Deze optie is ook beschikbaar in de omgekeerde richting. Je kunt dus ook een personeelslid als leerling tonen.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.