Foto toevoegen, wijzigen of verwijderen Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 10 Nov, 2021 om 12:09 PM

Indien kun je op de leerlingenfiche, tabblad start een foto van de leerling worden toegevoegd. Dit doe je door te klikken op de knop ‘foto wijzigen’. Via ‘Bestand kiezen’ kan je een foto ophalen die ergens opgeslagen staat op je computer. Je kan ook aanduiden dat er geen foto is.

Ook de leerkracht kan de foto wijzigen met de leerkrachtmodule van DKO3.