Lijsten voor algemeen gebruik Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 4 Jan, 2022 om 4:24 PM


Onder het menu leerlingen - alle lijsten ...


Alle leerlingen

Deze lijst toont alle (hoofdelijke) leerlingen die ingeschreven (en/of) toegewezen zijn in het geselecteerde schooljaar, zonder uitgeschreven leerlingen.


 

Alle inschrijvingen

Deze lijst toont alle inschrijvingen in het geselecteerde schooljaar. Elke leerling komt één keer per domein voor in de lijst. Er kan gefilterd worden op naam en domein.


 

Alle vakken

Deze lijst toont van alle leerlingen die ingeschreven of toegewezen zijn voor het geselecteerde schooljaar elk van hun vakken. Er kan gefilterd worden op naam, vak, leerkracht, vestigingsplaats en graad.


 

Alle voorstellen

Deze lijst toont alle leerlingen die één of meerdere voorstellen hebben in het geselecteerde schooljaar.
De voorstellen kan je in 1 beweging verwijderen bij alle leerlingen met de knop “acties” - rechtsboven.Alle leerlingen met ingevulde opmerking

Deze lijst toont alle leerlingen waarbij een opmerking genoteerd werd via het tabblad inschrijvingen – met het gele stickertje.Alle Leefeenheden

In deze lijst krijg je alle leefeenheden gegroepeerd per adres te zien. Je ziet het adres en alle personen die een domicilieadres op deze locatie hebben. Huidige leerlingen staan in het blauw, oud-leerlingen staan in het grijs.


 

Alle vrijstellingen

DIt overzicht toont je alle leerlingen met een vrijgesteld vak. Je krijgt er de leerlingen te zien gesorteerd op naam en vak met de vermelding van de toegekende vrijstelling. Je kunt filteren op leerling en op vak.

 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.