Aanwezigheidslijst genereren Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 19 Aug, 2021 om 8:55 AM

Via het menu Lessen - Aanwezigheidslijsten kun je dergelijke lijsten afdrukken/genereren.

Via de linker kolom kun je een aantal parameters instellen:

• met/zonder voorblad
  • met/zonder lijst leerlingen
  • liggend/staande oriëntatie
  • sortering
  • selectie vestigingsplaatsen
  • selectie klassen
  • ingevuld/blanco aanwezigheden

Aan de rechterzijde scroll je door de alfabetische lijst met leerkrachten. Je kunt de letters bovenaan gebruiken om snel naar die letter door te schuiven. Door de naam van de leerkracht aan te klikken, laat je de pdf genereren.

Kies je aan de linker zijde (bij de voorlaatste optie) voor 'ik wil klassen kiezen', dan krijg je eerst nog een pop-up scherm waar je door middel van een selectie de gewenste klassen kunt aanduiden.