Aanrekening van een leefeenheid afdrukken Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 19 Aug, 2021 om 8:54 AM

Je kunt op de leerlingenfiche, tabblad financieel een aanrekening (factuur) genereren en daarna afdrukken of mailen, voor de leefeenheid waartoe een leerling behoort. Een aanrekening kan enkel gemaakt worden als er een openstaand saldo is.

Je gebruikt hiervoor de knop 'aanrekening' rechtsboven het scherm. Geef aan of de aanrekening al dan niet moet geregistreerd worden met de schuifbalk. Een aanrekening registreren wil zeggen dat DKO3 bijhoudt wanneer de laatste aanrekening verstuurd werd.
De betaalgegevens op het aanrekeningsformulier kan je instellen via Extra – Academie – mijnacademie, Instellingen – tabblad Betalingen, onderaan ‘Sjabloon aanrekeningsmail’.

Indien gewenst kan je de aanrekening e-mailen. Kies daarvoor een e-mailadres en klik op ‘Aanrekening mailen‘. Om de aanrekening gewoon af te drukken en op te sturen vink je ‘(geen e-mail versturen)’ aan.