Op de leerlingenfiche tabblad (Meer) Evaluatie kun je de evaluaties van een individuele leerling inkijken en wijzigen.

Meer over evaluaties vind je in dat hoofdstuk van de supportsite.

Selecteer een schooljaar en klik op een vak (in de balk links) om de blokken te bekijken. Nu verschijnen de evaluatieblokken van het vak. Je ziet of het blok al afgewerkt is of niet, en je kan het voorlopig resultaat bekijken wanneer je op de blok klikt. Indien ingesteld bij het evaluatieblok, is het resultaat van dat evaluatieblok ook zichtbaar.

Voor elk blok moet er een beschikbaarheid voor de leerkracht worden ingesteld. Dit kan via Extra – Evaluatie – Beheer, Beschikbaarheid leerkrachten.

Wanneer je zo'n evaluatieblok aanklikt, kun je de inhoud ervan zien (zoals de leerkracht die ziet) en wijzigen (ongeacht de beschikbaarheid van de leerkracht). Je kunt op die manier de inhoud van de evaluatie wijzigen en/of de evaluatie op (niet) afgewerkt zetten.

Naast het inkijken en wijzigen van de evaluatie, kun je nog een aantal andere handelingen doen:

Lees verder: Tabblad (Meer) Evaluatieblokken