Je kunt mijn profiel terugvinden in de balk bovenaan de pagina. Helemaal rechts staat je naam. In dat menu is 'mijn profiel' de eerste optie.

In mijn profiel vind je de informatie en instellingen gebundeld aan jouw persoon en jouw account. Die informatie is opgedeeld in verschillende tabbladen.



Algemeen

Hieronder zie je je voornaam, naam en e-mailadres zoals ze gebruikt zijn voor je DKO3-account. Wil je iets wijzigen? Neem dan contact op met de helpdesk via help@dko3.be.



Mijn scholen

Dit overzicht toont de academies waar je mee verbonden bent. (Dit zijn de academies waar je in DKO3 toegang tot hebt.) Per academie zie je enkele contactgegevens.



Mijn contactgegevens

Op dit tabblad zie je jouw contactgegevens per academie. Dit zijn dus de contactgegevens die de academie van jou heeft. (In dit overzicht staan alleen de academies waar je in DKO3 toegang tot hebt en actief staat als personeelslid.)

Je kunt er de contactgegevens bevestigen (goedkeuren) en per item aanduiden of ze gedeeld mogen worden. Verder kun je ook contactgegevens toevoegen, met de groene knop linksboven.




Aanmelden via ...

Hier kun je jouw DKO3-account koppelen met externe platformen van Facebook en Google, zodat je kunt gebruik maken van SSO (single sign-on). Door deze koppeling te activeren, kun je ervoor zorgen dat je automatisch aangemeld bent in je DKO3-account zonder in DKO3 zelf te moeten aanmelden.



Op dit tabblad zie je de actieve koppelingen. Je kunt een bestaande koppeling verwijderen of een nieuwe koppeling toevoegen. Om een koppeling toe te voegen, klik bij het gewenste platform op de plus-knop helemaal rechts. Je wordt dan naar een pagina geleid, waar je toestemming moet geven om de koppeling te leggen. (Mocht je daar nog niet aangemeld zijn, zul je eerst gevraagd worden om dat te doen.) Eenmaal de nodige toestemmingen toegekend, is de koppeling actief.

Opgelet: aan eenzelfde Facebook- of Google-account kan maar aan één DKO3-account gekoppeld.


Voorkeuren

In dit tabblad kun je jouw persoonlijke voorkeuren instellen over zaken zoals aanmelden en tweestapsverificatie. Meer hierover  het artikel: Mijn profiel, tabblad voorkeuren