Vestigingsplaatsen beheren Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 15 Sep, 2021 om 2:41 PM

Via het menu Extra - Academie - Infrastructuur - Vestigingsplaatsen vind je een lijst met alle vestigingsplaatsen van de academie.

Om een vestigingsplaats toe te voegen, klik je op de groene knop ‘Vestigingsplaats toevoegen‘.

In deze lijst worden de vestigingsplaatsen beheerd los van schooljaren. Daarom kan een vestigingsplaats niet verwijderd worden.

Wanneer je een vestigingsplaats open klikt, krijg je twee tabbladen.
Bij het tabblad details kun je alleen het adres wijzigen die getoond wordt op de schermen/afdrukken. Wil je het officieel adres of de naam wijzigen, moet je contact opnemen met de helpdesk.
Op het tabblad info kun je de contactgegevens invullen van de vestigingsplaats. Die praktische informatie kun je zichtbaar zetten op mijnacademie.