Onze documenten beheren Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 15 Sep, 2021 om 2:16 PM

Via het menu Extra - Academie - Documenten & bestanden - Onze documenten beheer je belangrijke documenten die beschikbaar zijn via mijnACADEMIE.

Momenteel is er een vaste plaats voorzien voor:

• het academiereglement
  • de visietekst voor artistiek pedagogisch project (kortweg het APP)

Per document kun je kiezen om een pdf-bestand te uploaden of om een URL naar een externe pagina in te stellen (bv. de website van de academie).

Document instellen

Begin met bovenaan het juiste soort document te kiezen. Klik daarna op de knop 'Document toevoegen'.

In het pop-up venster kies je de manier waarop je het document wil toevoegen (uploaden of URL opgeven). Daarna kun je het bestande of de URL opgeven.

Schermafbeelding_2020-07-13_om_08.56.34.png Schermafbeelding_2020-07-13_om_08.56.37.png