Begin- of einddatum van een lesmoment (structuur) wijzigen Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 25 Aug, 2021 om 8:58 AM

Op de lesfiches, tabblad lesmomenten kun je de begindatum en/of einddatum wijzigen van een bestaand lesmoment (structuur). Klik op de datum die je wenst te wijzigen.

Er verschijnt een pop-up venster met daarin de begin- en einddatum van het lesmoment. Je kunt enkel de datum wijzigen die je hebt aangeklikt. Na het opslaan, maakt het programma de nodige extra lesmomenten (effectieve data) aan of worden die verwijderd (aan de rechter zijde).