Mail naar een personeelslid sturen Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 15 Feb, 2022 om 5:26 PM

Hoewel je via de personeelslijst een campagne naar een specifieke groep personeelsleden kunt sturen, is het soms wenselijk om een individueel personeelslid te mailen.

Op de personeelsfiche, tabblad start vind je de gekende mailadressen van het personeelslid terug. Zo heb je twee manieren om een mail te versturen:

1. Klik je op e-mailadres zelf, dan zal je standaard mailprogramma (op jouw computer) een nieuwe e-mail opstellen. Die e-mail wordt dus buiten DKO3 verstuurd.

2. Heb je het recht communicatie en ben je als toegelaten persoon aan een mailprovider gekoppeld, kun je onder de tabel met contactgegevens op de knop 'e-mail versturen' klikken. En start je een mailcampagne op, gericht aan die ene persoon.

De werkwijze is verder dezelfde als het opstellen van een mailcampagne, behalve dat je geen parameters kunt gebruiken.
Meer hierover in volgend artikel: Mailcampagne opstellen

Na het versturen, kun je de status opvolgen via tabblad communicatie of via het overzicht van alle campagnes.