Weekrooster van leerkracht afdrukken Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 20 Aug, 2021 om 4:28 PM

Op de personeelsfiche tabblad weekrooster kun je een afdruk maken van dit overzicht.

Voor je begint met afdrukken, is het belangrijk om de juiste (dag-, week- of maand)weergave te hebben open staan, alsook de gewenste dag, week of maand. De afdruk zal immers dezelfde informatie bevatten als wat wordt getoond op het scherm. Gebruik hiervoor de overeenkomstige knoppen links en rechts boven het overzicht.

Activeer daarna de afdruk onder het menu acties (boven de week- en dagknoppen) door  de optie 'afdrukken' te kiezen. Je krijgt meteen de pdf aangeboden in een pop-up venster.