Opdrachtenpakket manueel als verzonden aanduiden Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 20 Aug, 2021 om 1:42 PM

Op de personeelsfiche tabblad opdrachten, kun je een nog niet verzonden zending toch als reeds verstuurd aanduiden.

Dit kun je gebruiken in de uitzonderlijke situatie dat een wijziging door je werkstation is uitgevoerd, die je niet meer hoeft te melden in een zending (maar toch in jouw versie van het dossier in DKO3 wenst aan te passen).

Hiervoor volstaat het om te klikken op de blauwe tekst rechts, onder het schooljaar.

Door op deze link te klikken, geef je het programma de opdracht om deze zending 'als verzonden' te beschouwen, zonder dat er effectief een zending wordt verstuurd.