Opdrachtregel van opdrachtenpakket verwijderen Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 14 Feb, 2022 om 12:01 PM

Op de personeelsfiche tabblad opdrachten, kun je aan een nog niet verzonden opdrachtenpakket wijzigingen aanbrengen, zoals het toevoegen van extra opdrachten/opdrachtregels. (Is het opdrachtenpakket al verstuurd geweest? Lees dan eerst volgend artikel: Verstuurd opdrachtenpakket opnieuw wijzigen)

Een regel kun je verwijderen door links te klikken op de prullenmand. Die regel zal dan niet langer vermeld worden in je zending met deze referentiedatum.

Vergeet niet: de wijzigingen die je nadien doet, moet je ook nog versturen via een RL-1.