Opdrachtregel van een opdrachtenpakket wijzigen Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 14 Feb, 2022 om 11:59 AM

Op de personeelsfiche, tabblad opdrachten kun je aan een nog niet verzonden opdrachtenpakket wijzigingen aanbrengen. Je kunt bestaande opdrachtregels wijzigen maar ook regels toevoegen of verwijderen.
(Is het opdrachtenpakket al verstuurd geweest? kijk dan eerst naar: Verstuurd opdrachtenpakket opnieuw wijzigen)

Opdracht wijzigen

Klik ergens op de gewenste regel, om die te openen.
Je krijgt nu de details te zien zoals de opdrachtregels reeds bestaat. Die kun je nu verder aanpassen.

Meer details over de betekenis van elk veld, staat uitgelegd in dit artikel: Opdrachtregel toevoegen aan opdrachtenpakket

Opslaan en controleren

Na het opslaan van de opdracht met de groene knop bovenaan of onderaan rechts, keer je terug naar het overzicht van de velden.

Zijn er inhoudelijke fouten, wordt je hierop gewezen met een melding onderaan het scherm. Daar krijg je een omschrijving van de fout. Wanneer je er met de muis over gaat, licht(en) de opdrachtregel(s) op waarop de melding slaan.

Zolang die fout(en) niet opgelost is/zijn, zal het niet mogelijk zijn om dit opdrachtenpakket te versturen.

Wanneer een opdrachtenpakket compleet is, kun je dit doorsturen naar het departement Onderwijs. Meer hierover in: Communicatie met Edison