Om toegang te hebben tot deze functionaliteit, moet je het recht Leerlingen zorg (lezen en schrijven) of Leerlingen zorg (alleen lezen) hebben. - Meer info in het artikel Rechten.

Op de leerlingenfiche, tabblad (Meer) Zorg kun je de zorginterventies beheren van de geselecteerde leerling.

Zorginterventie toevoegen

Met het groene plus-icoontje (linksboven) kan je een zorginterventie toevoegen. In het pop-up venster kies je het gewenste sjabloon en het schooljaar. Daaronder verschijnen de velden specifiek van het sjabloon. Vul de gewenste informatie in en klik op ‘Opslaan’.

Zorginterventie wijzigen of verwijderen

Het bestaand item kun je wijzigen door op het potlood rechts te klikken. En als je dat wenst, kun je ze ook verwijderen met de rode knop linksonder in het pop-up venster.