Studentenkaart voor een leerling afdrukken Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 28 Okt, 2021 om 4:15 PM

Op de leerlingenfiche, tabblad start kun je voor een enkele leerling een studentenkaart afdrukken. (Wil je er voor meerdere leerlingen afdrukken, zie dan het artikel: Studentenkaart voor meerdere leerlingen afdrukken)

Klik hiervoor op het blauwe kaart-icoontje rechts boven het kader Personalia.

Daarna krijg je de mogelijkheid om enkele parameters op te geven voor de afdruk

Vooraleer het lukt om een dergelijke afdruk te maken, moeten een aantal zaken ingesteld staan. Meer hierover in volgend artikel: Studentenkaart of Adresetiket sjabloon